måndag 23 mars 2009

Svårt att sova. Inte jag utan Rio.

I kväll har Rio svårt att komma till ro. Han är mätt, har ny blöja, har varit vaken ganska länge och är således trött och bör sova. Men icke. Han vill suga på ett finger. Inte amma, det har jag försökt utan resultat flera gånger. Ge honom napp tycker många gissar jag. Och det vill vi. Men eftersom vi haft problem med amningen i början så vill vi inte prova det innan vi pratat med BVC.

Dessutom finns det en massa rekommendationer angående napp som menar på att man ska vänta, helst ett par månader. Ja, då kan ju dom som skrivit det komma och stoppa in sitt finger i min sons mun några timmar. Fast nej, det låter äckligt, det kan ju vara nån som aldrig tvättar händerna...

När äntligen unge herr Svensson behagar somna tänkte vi börja titta på säsong ett av Melrose Place som kom med posten i dag. Kan bli spännande!

1 kommentar:

  1. Vi började med napp dag 2 redan. Bara du känner att han suger rätt när han ammar så kan du testa napp. Men jälv klart ska du känna dig trygg i amningen först. MEn vi har inte haft några problem.

    SvaraRadera