fredag 13 mars 2009

+9 dagar!

Nu sitter jag på sjukhusets café och väntar på att värkarna ska sätta i gång. Underlig känsla! I morse var vi ju in till förlossningen för tillväxtkontroll, och eftersom fostervattnet minskat så tyckte läkaren att förlossningen bör sättas i gång. Sagt och gjort, nu är det bara att vänta. Men en helt annan sorts väntan, nu vet vi att inom ett par dygn kommer vi att bli tre!

Det första jag hörde när vi visades in på förlossningsrummet var en bebis som skrek i rummet brevid. Den hade precis kommit till världen och det kändes som en underbar start för oss! Att direkt få höra att här, här där vi är, kommer det nya personer till världen, och alldeles snart kommer vår älskade, efterlängtade bebis till oss!
Nu är det inte långt kvar…

3 kommentarer:

  1. LYCKA TILL! önskar alla Olssons i Enköping

    SvaraRadera
  2. Ha ha, det där känner jag igen precis! Vi satt också på cafét och fördrev tiden medan vi väntade på att den där gelen skulle börja verka.

    När vi degade uppe på förlossningen hörde vi hur ett par kom in, och typ en halvtimme senare hördes bebisskrik från deras rum. :) Men så var det också deras tredje barn...

    Stort lycka till båda två!

    SvaraRadera
  3. Jätte lycka till på er underbara resa.

    SvaraRadera