tisdag 27 januari 2009

Lunch och TENS-provning.

Har i dag varit nere på stan och ätit lunch med Sandra på Akropolis. Har inte träffats på länge, så det var kul att höra vad som hänt sista tiden.

Efter det var jag ner på sjukhuset och träffade en sjukgymnast för att prova TENS. TENS betyder transkutan elektrisk nervstimulering och används som smärtstillande vid tex förvärkar och under förlossningen. Kändes ganska läskigt, jag och tre andra höggravida tjejer fick prova att fästa plattorna på armen och dra på lite ström. Vi var överens om att det kändes som om armen hade somnat. Vet inte om det var bra eller dåligt... I och för sig hade jag inte ont i armen så det säger väl inte så mycket... Värt att prova i alla fall.

Nu börjar snart nedräkningen till helgen då mina fina vänner kommer. Emma har förvarnat att hon nog kommer att vara bakfull när hon kommer, ingen ordning på dagens ungdom...

Fast innan dess är veckan fullbokad, föräldragrupp i morgon, lunch med Christina på torsdag och fika på jobbet på fredag, och se där, sen är det lördag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar