onsdag 14 oktober 2009

Hus på gång?

I går var Anders och Birgitta här och vi åkte ut till Borsökna för att titta på tomt och träffa mäklaren.

Att köpa ett nytt hus känns som det mest aktuella för Mats och mig med tanken på att vi inte är så händiga. Och det är en rejäl underdrift. I morgon ska vi till banken och på fredag ska vi prata med mäklaren igen. Känns som ett läskigt stort beslut... Klicka på bilden här under så kan ni läsa mer om huset.


I eftermiddags var Sandra här och fikade, det var länge sen vi träffades och hon fick se Rio i full action. Han ålade, rullade, tjoade och slängde CD-skivor omkring sig. Allt för att imponera.

I dag har vår lilla pojke blivit hela sju månader gammal! Helt sjukt...

3 kommentarer:

  1. Yeyyyy va roligt! Tycker verkligen att ni ska köpa nyckelfärdigt, åååå va ni kommer trivas. Måste ses snart. Komma hem till er och mysa med Rio. Kan nästa vecka tisdag, onsdag, torsdag eller fredag. Vilken dag passar dig? Kram

    SvaraRadera
  2. Hej Frida!
    Jag följer din blogg så man får se Rio! Grymt söt! :) Men det visste du ju redan!
    Ser att ni är på jakt efter ett hus, har ni tittat på Björkliden hus? Det är nyckelfärdigt och då får ni golvvärme på hela bottenplattan. När vi skulle bygga hade vi i princip bestämt oss för smålandsvillan men så såg vi en annons om björkliden hus å föll direkt för det då det inte var någon pris skillnad! Nu har ju säkert priserna ändrats sen vi byggde men jag kan rekommendera dem iaf.
    Vet inte om ni har sett vårt hus, men kommer ni hemåt till Avesta får ni givetsvis komma förbi! :) Micke skrev en blogg oxå under hela vårt bygge....ni kan gå in på den å kolla om ni vill! http://villabjorkman.blogspot.com
    Jag tycker ni gör helt rätt i att bygga nytt....det är nog det bästa vi gjort för vår framtid! :) Förutom det självklara som Liam å sådär... ;)
    Ha det!
    Kram Lina

    SvaraRadera
  3. Hej Lina! Ska kika på Björkliden, men att det lutar åt Smålandsvillan är tomten som ligger precis där vi vill bo. Ja, nyckelfärdigt har absolut mycket fördelar, särskilt för oss som inte är så händiga :)

    SvaraRadera