onsdag 21 oktober 2009

Barnlek.

I går var Marie, Nora, Rio och jag hemma hos Åsa och Svea och fikade och hade det trevligt. Tänk vilken skillnad det är i hur dom utvecklas och vad dom koncentrerar sig på. Rio fokuserar ju på att ta sig någonstans, Svea sätter sig upp från liggande och kan därefter komma i krypställning medan Nora både sitter och framförallt står väldigt stadigt.

Så Rio for runt runt på golvet och drog i alla nya roliga sladdar, skakade leksaker och ålade sig in i vedkorgen medan jag jagade efter...

Det verkar som om alla bebisar är väldigt förtjusta i andra bebisar. Dom har långa samtal, försöker dra av varandra strumporna och klappar gärna varandra på huvudet ganska hårdhänt.

I dag ska vi först till BVC för vägning och mätning, sen ner på stan för att träffa en mäklare från Hjältevadshus och därefter ska vi upp till mitt jobb och hälsa på en sväng.

Bild från när Mats och Rio leker kurragömma finns på Mats blogg.

1 kommentar:

  1. Ja vist är den fin! Vill du också ha den får du det. Snällt va!!! Va mysigt och vara iväg med Rio och låta han leka med andra barn. Trist det där med tomten, men det kommer snart fler det vet jag. Skulle inte heller köpa ett hus med två rottisar som kommer springande mot än, trots att jag har en egen. Skulle vara rädd att mina hundar skulle bli uppätna. Du och Rio får komma hit snart. Kram vännen

    SvaraRadera