lördag 18 april 2009

Ibland blir det inte som man tänkt sig...

I går hade vi fullt upp med besök på stan, handling och promenad. Nere vid ån mötte vi Rebecka och Vidar som också var ute i det fina vädret. Vidar är ca 7 månader och något större än Rio.

Sen åkte vi ut till Sundbyholms gårdsbutik för att handla lite. Rio fick då ett tokspel och bara skrek, så det slutade med att Mats fick gå in och handla medan jag satt kvar i bilen och ammade. Kul. Men nöjd blev han, pojken.

Sen fick han ytterligare ett tokspel lagom tills vi skulle äta middag (grillade för första gången i år). Så kan det vara, det är klart att han vill också äta middag när vi ska göra det. Lilla älsklingen!

Det är lite svårare att planera sin tid efter att man har fått barn, och dagarna blir inte riktigt som man tänkt sig alla gånger...

Nu ligger han här brevid mig på soffan och tjoar och pratar, och kärleken svämmar över igen och igen och igen!

Efter lunch bär det av till Enköping och min farfar, Rio laddar för besöket!

1 kommentar:

  1. Ha ha jag känner igen det där att sonen vill äta preciiis när man själv vill göra det!
    Det blir bättre sen när han börjar äta lite "riktig" mat (=puré) och kan sitta i barnstol. Då kan han ju sitta med vid bordet när ni äter. Lite meckigt att mata bebis samtidigt som man ska stoppa i sig själv mat (eftersom samtliga tallrikar måste hållas på bebisarmlängds avstånd från den lille), men betydligt enklare än att amma och äta samtidigt...

    PS, det är lite fel i länken till vår blogg, ska vara mammamammabarn.blogg.se (blogg med 2 g alltså)

    SvaraRadera