torsdag 2 april 2009

Hemmamys!

Nu går vi på de sista dagarna av Mats 10-dagars ledighet och det känns trist. Vi fick i och för sig en extra vecka tillsammans med Rio eftersom de fem dagar han var inskriven på neo räknades som tillfällig föräldrapenning. Fast de dagarna minns jag som i en dimma eftersom de mest bestod i oro över den lille.

Tänk om man fick vara hemma båda två under hela föräldraledigheten! Vilken dröm! Men det ska nog gå bra ändå, eller det är klart att det gör, men det kommer inte vara lika mysigt. Fast Mats kommer att vara hemma på pappadagar en dag i veckan under första halvåret så det känns jättebra!

Bilden är tagen när Rio bara är någon dag gammal och fortfarande är ganska svullen i ansiktet. Det är som ett annat barn nu!

Om jag skriver samma saker om och om igen får ni ha överseende, jag har amningshjärna och den kan inte hålla reda på alltför många saker samtidigt...

2 kommentarer:

  1. Å vad han är fin. Snart får jag pussa på honom. Längtar tills torsdag. Kram på er.

    SvaraRadera
  2. Ja det är ju lite tråkigt ibland att papporna måste jobba, men då är det ju tur att vi är mammalediga samtidigt med endast en timmes tågresa ifrån varandra. Tjoho!

    SvaraRadera