söndag 2 augusti 2009

Hemma igen.

I går kom vi hem igen efter veckan i Strömstad. Vi har haft regn alla dagar utom en... Men då hinner man med andra saker istället för att ligga på stranden. Vi har varit inne i Strömstad och ätit, fikat och strosat omkring. Vi har varit vid norska gränsen på Svinesundsbron (som Mats på grund av höjdrädsla inte vågade sig så långt ut på), vi har spelat spel, ätit räkor, grillat, lekt med barnen och haft det riktigt trevligt. Trots vädret. Huvudsaken är att man har trevligt sällskap, och det har vi verkligen haft!

Och intressant att få se hur vi kommer att ha det om tre år... Walter är inne i trotsåldern och om man tittar på det lite sådär från sidan av är det rätt roligt. Standardsvaret är nej, utan att ens ha hört frågan... Men lite trots hör till och Walter är fantastiskt fin!

Förutom att vädret har krånglat så har Rios humör krånglat en del också. Framförallt på kvällarna och nätterna. Han har gråtit och skrikigt en hel del på kvällarna och velat äta på natten igen. Förhoppningsvis var det tillfälligt...

Nu börjar uppladdningen (igen) för Mats operation på tisdag.

Bilder från Strömstad kommer lite senare.

1 kommentar:

  1. Vi håller helt klart med - mycket trevligt sällskap på semestern!! Är åter på jobbet nu...
    Kram på er!
    Familjen B

    SvaraRadera