onsdag 12 augusti 2009

Vill inte vara med längre...

Gårdagen var en hemsk dag. Det var inte menisken utan korsbandet som var av i knät, vilket är hundra resor värre. Så när vi hämtade Mats i går från sjukhuset så hade han ont ont ont, var ledsen, illamående och trött. Sen fick Rio feber efter vaccinationen, 38,3 grader och med det såklart en stekhet och ledsen liten kille. Dessutom så var jag smart nog att glömma Mats väska hängande på rullstolen och i och med det så var hans mobil borta. Någon är nog väldigt glad för en ny fin mobil. Och jag hade gått upp 04.45 och var lagom pigg... Fy fan.

Nu är det tillbaka till kryckor för Mats och det känns som om vi inte orkar längre någon av oss. Är trött trött trött ända in i själen.

1 kommentar:

  1. Stackars er. Låter inge vidare detta! Inget uppmuntrande inlägg, men ni måste tänka positivt. Snart är Mats bra igen, nu är han iallafall opererad trots att det var värre än planerat. Typiskt med mobilen, men någon stackare blev säker glad men det va inte Mats. Och lilla Rio, hoppas han snart blir feberfri. Måste se till att ses snart, va llt för länge sedan. Sköt om er nu. Kramar

    SvaraRadera