måndag 15 juni 2009

Vaccination och annat!

I morse var vi ute och gick med Christina och dom fina hundarna. Det var faktiskt uppehåll då, men på hemvägen började det regna igen.

Ringde även till BVC i morse angående Rios vaccination. Han blev tre månader i går och vi har inte fått någon kallelse än, informerade jag. Oj då, har jag glömt det, undrade BVC-sköterskan. Det hade hon. Men vi fick komma klockan 12 i dag och då upptäckte vi att vaccineras är inte riktigt Rios grej. Den första sprutan i höger lår gick bra, men den andra... Han skrek i högan sky och fortsatte med det ett bra tag efteråt. Stackars lilla killen. Men nu är han lugn igen och ligger och småpratar med sina mjukdjur.

Och om ni trodde att gårdagsnattens sömnrekord var en engångsföreteelse så trodde ni fel! Det var tydligen en tvågångsföreteelse eftersom han sov mellan 21 och 07 i natt igen! Vilken superbebis vi har satt till världen! Det är bara att njuta medan det varar.

5820 g tung och 62 cm lång blev siffrorna i dag.

1 kommentar:

  1. Hoppas att han slipper få någon reaktion på sprutorna. Den andra sprutan svider mer och gör mer ont säger de ju. Ajaj, det ser ju inte kul ut när nålen bara sjunker in i deras små lår.

    Ni har det riktigt bra som får sova så mycket! Han är så duktig! Längtar efter att få träffa honom igen.

    SvaraRadera