torsdag 16 juli 2009

Torshälla it was.

Torshälla var vansinnigt mysigt! Vi parkerade vid Coop, gick förbi fylletorget och fortsatte längs ån ner mot hamnen. Det finns mataffär, frisör, apotek, systembolag, café, löjligt många pizzerior och en begravningsbyrå. Vad mer kan man behöva? Jag gillar Torshälla! Det ska tydligen finnas en indisk restaurang där också, men den såg vi inte till. Vi får utforska det.

I går somnade Rio oväntat redan klockan 20.00. I bara blöja eftersom pyjamasen inte hade hunnit åka på. Men med 26 grader i sovrummet så känns det som om det kvittar. Klockan 06 var det dags att gå upp tyckte han och då är det ju bara att hänga på. Väntar nu på att han ska somna igen så att jag också kan göra det samma.

Senaste dagarna och nätterna har vi lagt honom i hans säng för att somna på egen hand vilket faktiskt fungerat alldeles utmärkt. Han viftar lite med benen och tjoar glatt för sig själv och sen somnar han. Stor skillnad mot förra veckan då vi fick bära honom till sömns om han inte somnade under amning... Vi får se hur länge det funkar...

1 kommentar: