fredag 30 juli 2010

Tio dagar, långa som tio år.

Det har tyvärr inte funnits så mycket tid till att blogga på sista tiden som ni märkt. Men för att sammanfatta de tio senaste dagarna:

1. Rio hade skyhög feber i fyra dagar. För att komplettera det så ramlade han ner för en trappa och landade på ett betonggolv och blödde i munnen. Sen fick han svamp på tungan och kunde därför inte äta på tre dagar. Nu mår han dock bra och är lyckligare än någonsin.

2. Eftersom vi inte fått någon dagisplats till Rio än så ringde jag barnomsorgsenheten som informerade mig om att alla barn i Eskilstuna fått en plats. Utom Rio. För där hade det blivit fel någonstans. Sådärja.

3. För att göra allt bättre så strulade det med trädfällning på tomten, det kan ni läsa om här.

4. Sen har vi varit i Uppsala och hälsat på Johanna, Peter och lilla 4-veckors Tilda som är alldeles, alldeles underbar! Jag skulle kunna äta upp henne om jag bara fick för hennes mamma och pappa, men dom ställde sig tveksamma till det förslaget.

5. Lunchat tillsammans med Christina, hennes bebis i magen, Ida och hennes bebis utanför magen. Fina vänner!

6. Vi har krockat med bilen då en annan förare glömde av högerregeln och inte kunde hålla i sär gasen och bromsen, vilket resulterade i tre halvchockade Svenssons och en paj bil.

7. Vi har varit i Parken Zoo med Gunhamres och Birgerssons. Vilket innebär sex vuxna och fyra barn av vilket tre barn alltid är på väg åt olika håll. Det är bara lilla Bella som håller sig på mattan. Rio älskade uppståndelsen så mycket att han sov till 07.25 av ren utmattning.

Så. Det var dom tio dagarna. Bilder för att bevisa en del av detta följer förhoppningsvis snart, inte i dag dock.


1 kommentar:

  1. Hej på er och grattis i förskott på bröllopsdagen! Vi fick inte med alla grejer till gymet vi skickar dom om ni inte kommer till avesta i helgen. Puss o kram från familjen björklund

    SvaraRadera