fredag 18 juni 2010

Så är sommaren här!

Från och med nu och åtta veckor framåt är jag en fri kvinna. Kombinerad semester och föräldraledighet ger mig denna lyx... Någon gång i augusti är jag tillbaka på jobbet (har inte riktigt koll på när faktiskt) och fortsätter det som kallas arbetslivet. Känns inte riktigt som om jag har jobbat så länge sen mammaledigheten...

Nästa vecka väntar klippning, byggsamråd (då underbara, gravida Christina är barnvakt till en överförtjust Rio), tennisdebut och sedan avfärd mot Avesta för midsommarfirande i Dalom.

Vi är ju som jag tidigare skrivit sex tjejer som hållit i hop sen Avesta-tiden (Rebecca måste tyvärr räknas bort härifrån eftersom hon envisas med att bo i Sydafrika - flytta hem för guds skull!), och planen är att vi (med respektive) ska ses på midsommar, vilket ska bli så fantastiskt underbart!

Johanna och Peter kommer tyvärr inte, men har den bästa ursäkten i världen. Deras lilla dotter är planerad att komma till världen under midsommarhelgen! Jag avundas Johanna som ska få vara med om det mest fantastiska (och samtidigt sjukt onda) i hela världen. Snart, mycket snart, kommer en ny person till världen. Och världen blir en älskad person rikare.

2 kommentarer:

  1. Du skriver så fina och snälla saker. Är glad att just du är min vän! Ni behöver inte fixa lunch till mig jag äter innan jag kommer så fikar vi tillsammans. Ska bli super mysigt att få rå om Rio. Skönt med ledighet. Vi kan ses massor nu! Kramar i mängder finaste vän

    SvaraRadera
  2. Turgummma där, jag tror inte jag fick många pass med dig denna period väntar till hösten.
    Ha en underbar sommar du och din familj och njut av tiden, den kommer inte åter men det kommer nya tider.
    Kram Karin

    SvaraRadera